Política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades: 

Responsable del tractament: Plataforma Bo per Barcelona ; Finalitat del tractament: gestionar els contactes i les relacions comercials i professionals establertes amb la Plataforma Bo per Barcelona  Legitimació: la base legal per al tractament és el consentiment, l’existència d’una relació contractual i/o l’interès legítim de la  Plataforma Bo per Barcelona. 

Destinataris de les dades: no es comunicaran a terceres persones, excepte per obligació legal. Drets: per exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa, pot enviar un correu a  NOU EMAIL.

Per a mes informació i sobre com exercir els seus drets, pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a https://boperbcn.cat/politica-de-privacitat 

Confidencialitat: Aquest missatge conté informació privada i confidencial de Plataforma Bo per Barcelona ; si ho ha rebut per error, li demanem que ens ho comuniqui per la mateixa via i l’esborri del seu sistema. Pot donar-se de baixa d’aquest servei a NOU EMAIL.